Skip to main content

Onze klanten

Om u een beeld te geven van onze veelzijdige dienstverlening, staan hieronder een aantal voorbeelden van onze beveiligingsoplossingen.

Beveiliging kantoorpand Haarlem

Voor een kantoorpand in Haarlem hebben wij de complete beveiliging verzorgd. Onze diensten gingen verder dan alleen het kantoor voorzien van dag- en nacht camera's met een doormelding naar een alarmcentrale en een goed toegangscontrole systeem. Ook hebben wij adviezen gegeven over een aantal bouwkundige- en preventieve maatregelen. Zo zijn er robuste hekken rondom het pland geplaatst en is er goede verlichting geplaatst, die pand bovendien een mooie uitstraling geeft. Door het slim combineren van een aantal beveiligingsoplossingen is dit pand tegen lage kosten uitstekend beveiligd.

Beveiliging woonhuis Zandvoort

De bewoners van een vrijstaand woonhuis in Zandvoort hebben ons benaderd om hen een advies te geven over de beveiliging van hun nieuwe woning. Hierbij moest onder andere rekening gehouden worden met de hond. Na een eerste gesprek zijn we tot een totaaloplossing gekomen, waarbij enkele bouwkundige ingrepen werden gedaan (verlichting en verbetering hang- en sluitwerk). Daarnaast zijn er rookmelders een camerasysteem en een compleet draadloos inbraakalarm systeem geïnstalleerd, inclusief sirene en doormelding naar een alarmcentrale. Het alarmsysteem is met diverse zones ingericht, zodat de hond en de bewoners 's nachts vrij kunnen rondlopen in de woning zonder dat het alarm afgaat. Met deze totaaloplossing hebben wij hun beveiligingszorgen van deze klant van A tot Z uit handen kunnen nemen.

Beveiliging winkel Amsterdam

Een winkelier in een overval gevoelige branche in Amsterdam heeft ons gevraagd om mee te denken over de optimale beveiliging van zijn winkel. Belangrijk voor hem was dat de klant zo min mogelijk last had van de beveiligingsmaatregelingen die zouden worden aangebracht. Na een uitgebreide analyse van de winkel werd gekozen voor een camera systeem met beeldschermen die voor de klant duidelijk zichtbaar waren, zodat potentiële dieven / overvallers preventief werden gewaarschuwd. Voor het geval het toch mocht voorkomen werd een overval- paniek knop geplaatst, zodat omringende winkeliers en politie gewaarschuwd worden over een in gang zijnde overval. Tevens werden er voor 's nachts infrarood camera's geïnstalleerd, zodat bij een eventuele inbraak de pakkans aanzienlijk vergroot wordt. Een andere oplossing waar nog over nagedacht wordt is het plaatsen van een DNA-spray, zodat overvallers nog beter herkenbaar zijn voor politie. In Rotterdam is gebleken dat deze techniek zeer succesvol is in het terugdringen van het aantal overvallen.