Alarmsystemen (inbraak)

alarm2Alarminstallatie woningen

Met een alarmsysteem wordt uw woning electronisch beveiligd. Een gebruiksvriendelijk codebediendeel zorgt ervoor dat u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk kunt in - en uitschakelen. De detectoren zijn voorzien van de modernste electronica en software voor betrouwbare detectie en absoluut ongevoelig voor stoorbronnen. Ook zijn huisdieren geen belemmering voor een goede alarminstallatie. De detectoren herkennen huisdieren en zorgen ervoor dat uw alarm geen valse meldingen geeft.

Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op. Elke woning vraagt immers om een eigen aanpak voor bouwkundige en electronische maatregelen.

Opleverbewijs

Dit certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhaneklijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Doormelding Alarmcentrale

Iedere melding van het alarmsysteem kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraakalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

alarmsysteem woning

Volg ons op onze socials:

       

Hoofdkantoor

IJweg 505 I
2143 CL Boesingheliede

Route

T: 020-6595558
F: 020-6592017

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

maandag - vrijdag
08.00 uur tot 17.00 uur